Sport

Berisha i vendosur që të shkruajë histori edhe me Western Unitedin

Berisha i vendosur që të shkruajë histori edhe me Western Unitedin

Prishtinë, 28 shkurt - Lista e sukseseve dhe e rekordeve në futbollin e Australisë është shumë e gjatë për Besart Berishën.

 

Prishtinë, 28 shkurt - Lista e sukseseve dhe e rekordeve në futbollin e Australisë është shumë e gjatë për Besart Berishën.

Berisha, 35-vjeçar, në vitin 2011 kishte firmosur me Brisbane Roar dhe më pas luajti me plot sukses edhe për Melbourne Victory. Me të dyja ekipet fitoi tituj e theu rekorde.