Sport

“Shtëpia e tretë”, e pafat për Arbërinë

“Shtëpia e tretë”, e pafat për Arbërinë

Klubi nga Dobraja e Lipjanit, Arbëria, po garon për herë të parë në Superligën e Kosovës në futboll. Por kjo nuk është gjëja e vetme që e veçon nga skuadra të tjera elitare.

 

Klubi nga Dobraja e Lipjanit, Arbëria, po garon për herë të parë në Superligën e Kosovës në futboll. Por kjo nuk është gjëja e vetme që e veçon nga skuadra të tjera elitare.

është e hendikepuar në mungesë të stadiumit të denjë për Superligë dhe të gjitha ndeshjet i luan jashtë Dobrajës e Lipjanit.