Sport

Ferizaj në krizë të thellë, paralajmërohet shuarja e klubit me traditë

Ferizaj në krizë të thellë, paralajmërohet shuarja e klubit me traditë

“KF Ferizaj është në mëshirë të Zotit dhe shumë afër shuarjes”. Kështu shkruan në një postim të klubit të njohur të futbollit, që aktualisht bën gara në Ligën e Parë të Kosovës.

 

“KF Ferizaj është në mëshirë të Zotit dhe shumë afër shuarjes”. Kështu shkruan në një postim të klubit të njohur të futbollit, që aktualisht bën gara në Ligën e Parë të Kosovës.

Në postim bëhet e ditur se klubi është në krizë financiare dhe gjendja e mjerueshme mund të bëhet shkas që Ferizaj mos ta zhvillojë ndeshjen e radhës dhe të largohet tërësisht nga garat e këtij edicioni. Ferizaj i është drejtuar me kërkesë për ndihmë edhe Komunës së Ferizajt, zyrtarët e të cilës thonë se i kanë duart e lidhura për shkak të aksionarëve të klubit. Këta të fundit nuk po lajmërohen fare tashmë një kohë të gjatë duke e lënë klubin në mëshirë të fatit. Në njoftimin e klubit me traditë 98-vjeçare paralajmërohet se ky do të jetë lajmërimi i fundit përpara shuarjes.