Sport

Edhe një amerikan te Peja

 

KB Peja ka angazhuar fundorin amerikan A.J Walton, të cilin e ka zyrtarizuar të enjten.

Në njoftimin e ekipit pejan, thuhet se Walton është përforcimi më i ri dhe i fundit për këtë edicion, sa i përket lojtarëve të huaj.