Sport

Lojërat Olimpike dhe Paralimpike pa tifozë të huaj

Foto: Reuters
 

Asnjë tifoz i huaj nuk do të lejohet t’i ndjekë nga afër Lojërat Olimpike dhe Paralimpike këtë verë, për shkak të shqetësimeve rreth pandemisë së koronavirusit, kanë thënë organizatorët.

Autoritetet japoneze i kanë thënë komitetit Olimpik dhe Paralimpik se gjasat që tifozët të hyjnë në shtetin e Japonisë janë të vogla.