Sport

Vojvoda: Të bashkuar mund t’u bëjmë ballë Suedisë dhe Spanjës

Foto: AP

Mërgim Vojvoda është parë goxha i disponuar në stërvitjen e së martës në Qendrën Nacionale të Federatës së Futbollit të Kosovës në Hajvali.

 

Mërgim Vojvoda është parë goxha i disponuar në stërvitjen e së martës në Qendrën Nacionale të Federatës së Futbollit të Kosovës në Hajvali.

Mbrojtësi i krahut të djathtë thotë se i njëjti disponim është edhe te futbollistët e tjerë të Kosovës në prag të ciklit të ri kualifikues, atij për Kamponatin Botëror “Katari 2022”. Ai thotë se vetëm të bashkuar mund t’u bëjnë ballë dy Përfaqësueseve të mëdha të Evropës, Suedisë dhe Spanjës.