Sport

Në Shkup nis grumbulli i futbollisteve të Kosovës

 

Përfaqësuesja e Kosovës në konkurrencën e femrave, do të zhvillojë dy ndeshje miqësore kundër Maqedonisë së Veriut.

Futbollistet kosovare kanë arritur në Shkup të martën dhe e kanë zhvilluar seancën e parë stërvitore. Ndeshjen e parë miqësore, Kosova e luan mw 8 prill, kurse të dytën mw 11 prill. Përzgjedhësja Afërdita Fazlija ka publikuar edhe listën e 23 lojtareve të ftuara.