Sport

Dukagjini në finale më shpejt se që ka pritur, tani kërkon ta fitojë atë

Dukagjini në finale më shpejt se që ka pritur, tani kërkon ta fitojë atë

Dukagjini ka kaluar në finalen e Kupës së Kosovës në futboll dukshëm më lehtë e më shpejt se që ka planifikuar. Skuadra klinase siguroi paraqitjen në ndeshjen e madhe pa e luajtur fare takimin e dytë gjysmëfinal kundër Istogut.

 

Dukagjini ka kaluar në finalen e Kupës së Kosovës në futboll dukshëm më lehtë e më shpejt se që ka planifikuar. Skuadra klinase siguroi paraqitjen në ndeshjen e madhe pa e luajtur fare takimin e dytë gjysmëfinal kundër Istogut.

Pas ndeshjes së parë gjysmëfinale, të luajtur të mërkurën në udhëtim ndaj Istogut, Dukagjini ka bërë ankesë në Komisionin e Garave, me gjithë fitoren me rezultatin 2:1. Në ankesën e Dukagjinit thuhej se tek Istogu ishte aktivizuar lojtari Erion Çeta, i ndëshkuar ne ndeshjet e kaluara me dy kartonë të verdhë, që nuk lejohet në garat e Kupës së Kosovës. Pretendimin e Dukagjinit e ka konfirmuar të enjten Komisioni i Garave që ka marrë vendim ta regjistrojë ndeshjen me rezultatin zyrtar (3:0) në favor të Dukagjinit dhe ta eliminojë Istogun nga garat e mëtejme të Kupës së Kosovës.