Sport

Ish-kampioni i Gjermanisë ëndërron pjesëmarrjen në “Tokio 2020” me Kosovën

Ish-kampioni i Gjermanisë ëndërron pjesëmarrjen në “Tokio 2020” me Kosovën

Notari Arti Krasniqi ka fituar medalje të bronztë në Kampionatin evropian për juniorë në ujëra të hapura (10 kilometra) në vitin 2017. Ai zuri vendin e pestë në Botërorin për juniorë në vitin 2016 dhe titullin e kampionit të Gjermanisë në vitin 2019. Por, Krasniqi – i lindur në Gjermani – ka vendosur më pas ta përfaqësojë Kosovën. Me Kosovën synon ta realizojë ëndrrën e madhe – paraqitjen në Lojërat Olimpike

 

Notari Arti Krasniqi ka fituar medalje të bronztë në Kampionatin evropian për juniorë në ujëra të hapura (10 kilometra) në vitin 2017. Ai zuri vendin e pestë në Botërorin për juniorë në vitin 2016 dhe titullin e kampionit të Gjermanisë në vitin 2019. Por, Krasniqi – i lindur në Gjermani – ka vendosur më pas ta përfaqësojë Kosovën. Me Kosovën synon ta realizojë ëndrrën e madhe – paraqitjen në Lojërat Olimpike

Medalja e bronztë në Kampionatin evropian për juniorë dhe titulli i kampionit të Gjermanisë janë dy sukseset më të mëdha për notarin Arti Krasniqin. Medaljen e bronztë e fitoi në vitin 2017, ndërsa titullin në vitin 2019. Të dyja sukseset i arriti si garues i Gjermanisë.

Garat ishin në ujë të hapur, përkatësisht në 10 kilometra not. Ai vazhdon ta kërkojë suksesin në ujëra të hapura. Krasniqi në vitin 2019 vendosi ta përfaqësojë Kosovën. Suksesin më të madh Krasniqi synon ta arrijë me Kosovën. Synimi i tij është pjesëmarrja me Kosovën në Lojërat Olimpike “Tokio 2020”.