Sport

Një e artë e një e bronztë për ta konfirmuar Kosovën superfuqi të xhudos evropiane

Kriteri i pazakontë i gjyqtarëve dhe veprimet jo shumë sportive të xhudistes vendase e lanë Kosovën pa dy të arta në ditën e parë të Evropianit, që të premten filloi në Lisbonë të Portugalisë. Por përkundër një momenti jo të mirë, e premtja ishte ditë e veçantë dhe shumë e suksesshme për ekipin elitar të Kosovës në xhudo.

 

Kriteri i pazakontë i gjyqtarëve dhe veprimet jo shumë sportive të xhudistes vendase e lanë Kosovën pa dy të arta në ditën e parë të Evropianit, që të premten filloi në Lisbonë të Portugalisë. Por përkundër një momenti jo të mirë, e premtja ishte ditë e veçantë dhe shumë e suksesshme për ekipin elitar të Kosovës në xhudo.

Xhudistet kosovare kanë fituar dy medalje për ta konfirmuar vendin si superfuqi evropiane të këtij sporti, që është në rritje të madhe.