Sport

Serinë e jashtëzakonshme Distria synon ta vazhdojë me medalje në Botëror e Olimpiadë

Serinë e jashtëzakonshme Distria synon ta vazhdojë me medalje në Botëror e Olimpiadë

Botërori i vitit 2018 është ngjarja e fundit në të cilën Distria Krasniqi nuk ka fituar medalje. Ajo ishte ndalur herët në Botërorin e mbajtur në Baku, në pjesën e dytë të muajit shtator të 2018-s.

 

Botërori i vitit 2018 është ngjarja e fundit në të cilën Distria Krasniqi nuk ka fituar medalje. Ajo ishte ndalur herët në Botërorin e mbajtur në Baku, në pjesën e dytë të muajit shtator të 2018-s.

Menjëherë në fund të tetorit të vitit 2018 kishte nisur një seri që po vazhdon ende. Dhe Distria është e vendosur që serinë pozitive ta vazhdojë edhe në Botërorin e këtij viti dhe Lojërat Olimpike, për të kaluar në ciklin e ri olimpik.