Sport

Vendosmëria e Batatinës për ta dërguar me çdo kusht Llapin në Evropë

Vendosmëria e Batatinës për ta dërguar me çdo kusht Llapin në Evropë

Që nga pranimi i FFK-së në UEFA dhe FIFA (2016), Llapi i Podujevës dhe trajneri i saj e kanë synuar daljen në Evropë.

 

Që nga pranimi i FFK-së në UEFA dhe FIFA (2016), Llapi i Podujevës dhe trajneri i saj e kanë synuar daljen në Evropë.

Deri me tani nuk kanë arritur ta realizojnë ëndrrën e madhe. Në vitin 2017 Llapi ishte shumë afër, por dështoi në finale të Kupës, ku u mposht papritur nga Besa e Pejës pas ekzekutimit të penalltive.