Sport

Gara më e ashpër dhe më e çuditshme e vrapimit që nuk ka mbarim

Gara më e ashpër dhe më e çuditshme e vrapimit që nuk ka mbarim
 

Mendoni se mund të vraponi 6.7 kilometra brenda një ore? Ndoshta.

A mund ta bësh të njëjtën gjë përsëri pas një ore? Goxha e mundur.