Sport

Valbona Bytyqi, e pandalshmja e Penzës

Inara, trevjeçare, po qëndronte pranë nënës së saj, Valbona Bytyqi, dhe po e vështronte gjithë atmosferën e krijuar të enjten mbrëma në palestrën “Sezai Surroi” në Prizren. E ëma, Valbona, ishte e emocionuar derisa priste t’i dorëzohej trofeu. Ajo mbante të bijën afër vetes.

 

Inara, trevjeçare, po qëndronte pranë nënës së saj, Valbona Bytyqi, dhe po e vështronte gjithë atmosferën e krijuar të enjten mbrëma në palestrën “Sezai Surroi” në Prizren. E ëma, Valbona, ishte e emocionuar derisa priste t’i dorëzohej trofeu. Ajo mbante të bijën afër vetes.

Si nëna, ashtu edhe Inara, e kishin veshur uniformën e skuadrës së Penzës, kurse prapa e kishin numrin nëntë, që e mban edhe Valbona, kapitenia që ngriti trofeun për ta konfirmuar ekipin nga Peja kampion për edicionin 2020/21 në Superligën e Kosovës në basketboll.