Sport

Kuka kërkon themelimin e Këshillit Kombëtar të Sportit

Kuka kërkon themelimin e Këshillit Kombëtar të Sportit
 

Trajneri i njohur i xhudos, Driton Kuka, të martën ka bërë thirrje për themelim të Këshillit Kombëtar të Sportit në Kosovë, për të cilin ka thënë se ai duhet të ndërtohet me kritere, dhe jo me vota.

“Këshilli Kombëtar i Sportit domosdoshmëri! Me njerëz me kredibilitet të lartë personal, me bagazh të sportistit e jo turistit. Organizatat sportive janë mbushur me njerëz që askush s’i njeh për kontribut në sport dhe kjo është bërë trend”, ka thënë Kuka në një postim në Facebook teksa është ankuar edhe për analizën që u bëhet performancave të federatave sportive.