Sport

Salzburgu kërkon dhjetë milionë euro për Berishën

Salzburgu kërkon dhjetë milionë euro për Berishën
Foto: AP
 

Sulmuesi kosovar, Mërgim Berisha, ka gjasa të mëdha që gjatë kësaj vere të largohet nga Salzburgu dhe ekipi austriak tashmë i ka caktuar çmimin.

“Salzburger Nachrichten” ka njoftuar të martën se Salzburgu për ta lënë të lirë Berishën në verë po kërkon dhjetë milionë euro dëmshpërblim.