Sport

Përfaqësueset zgjerohen në 26 lojtarë për “Euro 2020”

Përfaqësueset zgjerohen në 26 lojtarë për “Euro 2020”
 

UEFA ka njoftuar zyrtarisht se përfaqësueset pjesëmarrëse në “Euro 2020” do të zgjerohen nga 23 në 26 lojtarë, me një afat regjistrimi deri më 1 qershor.

“Euro 2022” nis më 11 qershor dhe përfaqësueset duhet të regjistrohen deri në dhjetë ditë para fillimit të garës.