Sport

Hashani: Trajnerëve po ua kryejnë ndeshjet kryesitë e klubeve

 

Trajneri Erdin Hashani ka qenë shumë kritik në përzgjedhjen e trajnerëve, dhe ka thënë se në fund, faturën e paguan presidenti i klubit dhe skuadra.

Ai shtoi se trajnerët nga vendet tjera të vijnë, por të vijnë me një synim.