Sport

Për herë të 13 organizohet turneu ndërkombëtar i boksit për të rinj “Lah Nimani”

 

Federata e Boksit të Kosovës ka njoftuar se më datat 15 dhe 16 maj do të zhvillohet për herë të 13-të turneu ndërkombëtar i boksit për të rinj “Lah Nimani” në Prishtinë.

Në këtë turne do të jenë pjesëmarrës boksierë nga Kosova, Maqedonia, Shqipëria, Danimarka dhe Sllovakia.