Sport

“We Are The People” nga Martin Garrix, Bono dhe The Edge është kënga zyrtare e “EURO 2020”

 

“Sony Music” në Holandë ka bërë të ditur sot se kënga zyrtare e “EURO 2020” është titulluar “We Are The People” dhe vjen si bashkëpunim mes DJ Martin Garrix, Bono dhe The Edge.

Kompania e muzikës ka njoftuar se kënga mund të dëgjohet dhe shkarkohet tani në të gjitha shërbimet digjitale.