Sport

Në fundjavë mund të ndalet dominimi i PSG-së

psg
 

Lille mund ta ndalë dominimin e Paris Saint-Germainit dhe ta sigurojë titullin e parë në Ligue 1 që prej ditëve me Eden Hazardin para një dekade.

Për t’ia arritur një gjëje të tillë, rezultatet duhet t’u shkojnë për shtati atyre në këtë vikend.