Sport

Anulohet Grand-Prixi i Turqisë në Formula 1

 

Çmimi i Madh i Turqisë në Formula 1 është anuluar dy javë pasi u fut në kalendarin e Formula 1 dhe është zëvendësuar nga një garë tjetër në Austri.

Turqia u shtua në kalendarin e Formula 1 për t’u zhvilluar prej 11 deri më 13 qershor dhe e zëvendësoi Grand-Prixin e Kanadasë, që u anulua për shkak të masave anti-COVID në atë vend.