Sport

Kupa e Kosovës - një trofe me gabime drejtshkrimore dhe me shumë histori

Fotot: KOHA
 

Për dekada rresht shumë djersë është derdhur për ta fituar trofeun, që prej së mërkurës është në pronësi të përkohshme të klubit të futbollit Llapi. Ikona të futbollit kosovar, emra të njohur të lojës që kanë dhënë kontribut të madh për sportin e vendit, e kanë ngritur trofeun lart në qiell. Presidentë të vendit, Ministria dhe legjenda Fadil Vokrri e kanë dorëzuar atë.

Kupa e Kosovës në futboll është çmuar dhe vazhdon të çmohet. Trofeu është vlerësuar dhe vlerësohet i veçantë dhe një për të cilin ia vlen të luftohet shumë në fushën e lojës e të derdhet shumë djersë në stërvitje. Kupa është çmuar e çmohet, ndonëse një gabim drejtshkrimor e deri diku edhe absurd është pjesë e trofeut.