Sport

Qeqa Krelani ka disa fjalë për Malishevën dhe Ulpianën

 

Gazetarja dhe komentatorja e sportit, Qeqa Krelani, ka deklaruar se Malisheva dhe Ulpiana kanë hyrë në Superligë me plotë meritë.

Krelani më shumë është ndalë te Malisheva dhe disa futbollistë, që sipas saj do të mund të luajnë pa problem në Superligë.