Sport

Në FBK nuk e përjashtojnë zgjerimin e Superligës, Vëllaznimi shpreson

 

Te skuadra e Vëllaznimit po shpresojnë që edhe edicionin e ardhshëm të jenë pjesë e Superligës së Kosovës në basketboll. Në fakt basketbollistët e klubit nga Gjakova do të mund të luajnë në elitë vetëm nëse Federata e Basketbollit të Kosovës (FBK) merr vendim për zgjerimin e ligës.

Tani për tani te Vëllaznimi vetëm mund të shpresojnë, kurse në FBK kanë pranuar që nuk kanë ende një vendim të tillë dhe se gjithçka do të varet nga plotësimi i kushteve për pjesëmarrje në edicionin e ardhshëm në Superligë.