Sport

Fanella e Ukrainës për Evropian nxit reagime të ashpra në Rusi

 

Fanellat e reja për ekipin e futbollit të Ukrainës, që tregon një hartë e cila përfshin Krimenë e aneksuar nga Rusia, ka provokuar zemërim në Moskë.

Ukraina zbuloi fanellën e saj për EURO 2020, të zbukuruar me kufijtë e saj duke përfshirë Krimenë dhe sloganin "Lavdi Ukrainës!".