Sport

Kupa e Amerikës edhe zyrtarisht do të mbahet në Brazil

 

Kupa e Amerikës do të mbahet në Brazil, pasi ka marrë dritën jeshile nga Gjykata Supreme e këtij vendi.

Gjykata autorizoi mbajtjen e ngjarjes, megjithë mendimet e kundërta të përfaqësuesve të ndryshme dhe protagonistëve si disa lojtarë.