Sport

Qeveria lejon praninë e shikuesve në salla dhe stadiume

 

Qeveria e Kosovës ka lejuar praninë e shikuesve deri në 5 % të kapacitetet të hapësirës në hapësira të mbyllura, ndërsa në hapësira të jashtme deri 15 % të kapacitetit.

Kosova është vendi i fundit në rajon që ka marrë vendim për lejimin e shikuesve në tribuna.