Sport

Tregimi interesant i Lovrenit për Brozoviqin

 

Dejan Lovreni ka treguar se çelësi i suksesit për mesfushorin e Interit dhe të Kroacisë, Marcelo Brozoviq, është ngrënia e sallamit.

Brozo duket i dobët në fizik, por nuk është nga ata sportistë që mban dieta.