Sport

Në një Olimpiadë të jashtëzakonshme, aktet e mirësisë janë të shumta

 

Tokio, 2 gusht (AP) - Një surfist duke “kërcyer” për të përkthyer për rivalin që sapo e kishte mposhtur. Miqtë në disiplinën e kërcimit së larti ranë dakord të ndajnë medaljen e artë. Dy vrapues rrëzohen pas përplasjes, pastaj ndihmojnë njëri-tjetrin në vijën e finishit.

Në Lojërat Olimpike të jashtëzakonshme, ku shëndeti mendor ka qenë në krye dhe në qendër, aktet e mirësisë janë kudo.