Sport

Astrit Selmani ende nuk e ka të drejtën e lojës te Kosova

Një sulmues energjik dhe në formë të lartë mund të jetë ndihmë e madhe për Kosovën në ndeshjet e shtatorit. Astrit Selmani mund të jetë një opsion për përzgjedhësin Bernard Challandes. Por, vetëm nëse deri në ditët e para të shtatorit e fiton të drejtën të luaj për përfaqësuesen e Kosovës në futboll.

 

Një sulmues energjik dhe në formë të lartë mund të jetë ndihmë e madhe për Kosovën në ndeshjet e shtatorit. Astrit Selmani mund të jetë një opsion për përzgjedhësin Bernard Challandes. Por, vetëm nëse deri në ditët e para të shtatorit e fiton të drejtën të luaj për përfaqësuesen e Kosovës në futboll.

Ndonëse ishte grumbulluar për ndeshjet miqësore të qershorit, Selmani ende nuk është në dispozicion të Kosovës për ndeshje zyrtare, përkatësisht për ndeshje kualifikuese. Dokumentacioni i tij nuk është ende i kompletuar.