Sport

Medaljet e arta dhe transferimi i Kolollit rrisin blerjet e flamurit të Kosovës në Japoni

Foto: Twitter
 

Kompania japoneze për flamuj “Tospa” i cili prodhon dhe shet produkte të mbi 200 flamujve të shteteve të botës, ditët e fundit ka pranuar porosi të shumta për atë të Kosovës.

Vetë kjo kompani në faqen zyrtare të saj në Twitter e habitur me porositë, ka pyetur pse po ndodhë një gjë e tillë.