Sport

Ligue 1 shqipton dënimet për përleshjen në ndeshjen Nice – Marseille

 

Nices ka marrë dënim me heqjen e dy pikëve, një prej të cilave është me kusht, dhe duhet të luhet sërish ndeshja e Ligues 1 me Marseillen, pasi trazirat e tifozëve çuan që ndeshja e 22 gusëhtit të ndërpritet, raporton BBC.

Futbolisti i Marseilles, Dimitri Payet, ishte goditur nga një shishe dhe më pas ai e hodhi shishen te tifozët, duke bërë që tifozët të futen brenda në fushë.