Sport

Futbollistet e reja të Afganistanit ikin për në Pakistan

Foto: Getty Images
 

Futbollistet e reja të Afganistanit kanë ikur për në Pakistan. Futbollistet juniore të Afganistanit kanë kaluar një muaj, duke u fshehur nga frika e shtypjes së të drejtave të grave nga talebanët, raporton BBC.

Futbollistet e përfaqësueses “A” të Afganistanit janë larguar për në Kalub muajin e kaluar, por ekipi i të rejave mbeti i ngujuar, pasi kishte mungesë të pasaportave dhe të dokumentacionit të nevojshëm.