Sport

FFK-ja vlerëson se implementimi i VAR-it është plotësisht i suksesshëm

Një situatë e rishikuar përmes sistemit VAR i ka dhënë drejtim ndeshjes mes Gjilanit dhe Ulpianës. Arbitri i ndeshjes pas rishikimit të rastit përmes VAR-it ka përsëritur një penallti për Ulpianën. Në rastin e parë penalltia u prit e në të dytin jo.

 

Një situatë e rishikuar përmes sistemit VAR i ka dhënë drejtim ndeshjes mes Gjilanit dhe Ulpianës. Arbitri i ndeshjes pas rishikimit të rastit përmes VAR-it ka përsëritur një penallti për Ulpianën. Në rastin e parë penalltia u prit e në të dytin jo.

Raste kur konsultohet VAR-i nga gjyqtarët ka në çdo ndeshje. Ndërkohë edhe ndërrimi i vendimeve pas rishikimit të VAR-it nuk është i rrallë.