Sport

Donjeta ndryshon trajnerin, mbetet e vendosur për sukses në Paris

Pati shumë dilema nëse Donjeta Sadiku do ta vazhdojë karrierën si boksiere apo do të tërhiqet pas Lojërave Olimpike “Tokio 2020”. Boksierja më e mirë në vend nuk ishte deklaruar për një kohë dhe kjo ngjalli dilema. Por, dilema nuk kishte në kokën e 22-vjeçares.

 

Pati shumë dilema nëse Donjeta Sadiku do ta vazhdojë karrierën si boksiere apo do të tërhiqet pas Lojërave Olimpike “Tokio 2020”. Boksierja më e mirë në vend nuk ishte deklaruar për një kohë dhe kjo ngjalli dilema. Por, dilema nuk kishte në kokën e 22-vjeçares.

Ajo ka qenë e heshtur para, gjatë dhe pas Lojërave Olimpike, ku Kosova fitoi dy medalje të arta falë xhudisteve Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova. Vetë Donjeta ishte ndalur në luftën e parë, duke mos shfaqur thuajse asgjë nga potenciali.