Sport

Futbollisti që mban emrin e ikonës gjermane dhe synon ta udhëheqë Gjilanin drejt titullit

Ishte lider i padiskutueshëm te Gjilani në dy edicionet e kaluar. Ndërkohë i është besuar edhe shiriti i kapitenit dhe të gjithë sytë janë drejtuar kah ai. Është fjala për futbollistin nga Shqipëria, Gerhard Progni, i cili mban emrin e legjendës gjermane, Gerd Mueller.

 

Ishte lider i padiskutueshëm te Gjilani në dy edicionet e kaluar. Ndërkohë i është besuar edhe shiriti i kapitenit dhe të gjithë sytë janë drejtuar kah ai. Është fjala për futbollistin nga Shqipëria, Gerhard Progni, i cili mban emrin e legjendës gjermane, Gerd Mueller.

“Emrin ma ka lënë daja, sepse ka qenë tifoz i Gjermanisë dhe Muellerit”, tha Progni për KOHËN, të hënën.