Sport

FFK-ja nuk e bën për Domgjonin gabimin që e kishte bërë për Selmanin

Një yll i vogël është vendosur para emrit të Toni Domgjonit në listën e Kosovës për ndeshjet e tetorit, të publikuar të premten në sajtin zyrtar të Federatës së Futbollit të Kosovës. Nën listë, në formë fusnote tregohet që “Toni Domgjoni është në pritje të kompletimit të lejes nga FIFA për ta ndërruar kombëtaren dhe për të luajtur për Kosovën”.

 

Një yll i vogël është vendosur para emrit të Toni Domgjonit në listën e Kosovës për ndeshjet e tetorit, të publikuar të premten në sajtin zyrtar të Federatës së Futbollit të Kosovës. Nën listë, në formë fusnote tregohet që “Toni Domgjoni është në pritje të kompletimit të lejes nga FIFA për ta ndërruar kombëtaren dhe për të luajtur për Kosovën”.

Pra Federata e Futbollit e Kosovës, me të drejtë, ka treguar se Toni Domgjoni, ndonëse është në listën e selektorit Bernard Challandes, nuk e ka ende të drejtën e lojës për Kosovën. Është një informatë e vlefshme për emrin e vetëm të ri në listën e Challandesit.