Sport

Sportistët e Kosovës për herë të parë në Ukrainë, Liqeni kërkon suksesin në Championsin e futsallit

 

Pavarësisht rezultateve që do t’i kenë, lojtarët e Liqenit tashmë kanë shkelur territore të reja. Ata të martën janë vendosur në Ukrainë dhe janë bërë sportistët e parë nga Kosova që përfaqësojnë vendin në një mënyrë e që kanë hyrë në këtë vend.

Deri më tani Ukraina nuk ka lejuar paraqitjen e sportistëve të Kosovës në territorin e saj. Madje as hyrjen e tyre. Disa ndeshje të klubeve e përfaqësueseve të Kosovës me klube e përfaqësuese të Ukrainës janë luajtur ose në Kosovë ose në terren neutral. Por asnjëherë në Ukrainë.