Sport

Vojvoda i hapur të luajë mbrojtës i majtë edhe te Torino

 

Mërgim Vojvoda është i hapur të luajë edhe te skuadra e Torinos si mbrojtës i krahut të majtë. Ai ka theksuar se në krahun e djathtë ndihet më mirë, por mund të luaj edhe në të majtë.

“Unë jam një ushtar. Atë që më thotë trajneri im e bëj. Në anën e majtë kam luajtur në përfaqësuese dhe di çfarë të bëj”, ka thënë Vojvoda.