Sport

Juventusi është nën hetime

 

Juventusi është nën hetime për transferime të parregullta dhe tani klubi rrezikon gjobë apo heqje të pikëve nëse shpallet fajtor.

Të premten, “Guarda di Finanza” dhe “Policia Financiare e Italisë” arritën në Continassa, teksa konfiskuan dokumente që kishin lidhje me transferime mbi 50 milionë euro ndërmjet viteve 2019-2020.