Sport

Trajneri i Ulpianës thotë se në humbjen nga Prishtina ndikoi lodhja e lojtarëve

 

Trajneri i Ulpianës, Edlir Tetova, ka thënë se humbja ndaj Prishtinës 3:0 në Lipjan ka ardhur si pasojë e lodhjes së lojtarëve.

Tetova ka theksuar se orari është i ngjeshur dhe se fondi i lojtarëve që ai ka në dispozicion nuk është i mjaftueshëm.