Sport

Edhe një skuadër kampione proteston për mënyrën si u ndanë paratë për ringjallje ekonomike

 

Pos volejbollisteve të Dritës së Gjilanit, para Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të protestojnë edhe hendbollistet e Vushtrrisë.

Edhe Vushtrria është e pakënaqur me mënyrën se si Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka ndarë paratë nga Pakoja për Ringjallje Ekonomike nga fusha e sportit. Klubi i volejbollit Drita ka njoftuar se do të protestojë të martën nga ora 11:00. Ndërkohë, të dielën klubi i hendbollit Vushtrria njoftoi se i bashkohet protestës para MKRS-së për të shprehur pakënaqësinë për mënyrën si janë ndarë paratë.