Sport

“Ndarja” e Kolollit, Kryeziut e Vocës me Përfaqësuesen e Kosovës

 

Zhvillimi në futbollin zviceran është e përbashkëta e Benjamin Kolollit, Hekuran Kryeziut dhe Idriz Vocës. E përbashkëta tjetër e tyre është paraqitja për kohë të gjatë në Përfaqësuesen e Kosovës në futboll.

Kololli e Kryeziu, por edhe Voca janë në moshën kur duhet të prekin kulmin sa i takon karrierës në futboll. Por, ata aktualisht janë larg Përfaqësueses së Kosovës. Dhe e ardhmja e tyre në përfaqësuese nuk duket shumë e sigurt, ndonëse kjo do të varet nga zhvillimi në karrierën e tyre dhe idetë e përzgjedhësit të ri të Kosovës, që ende nuk dihet se kush do të jetë.