Sport

Federata ankohet se shtigjet në Brezovicë nuk i plotësojnë kushtet për gara

Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Federata Skitare e Kosovës (FSK) ka njoftuar për anulimin e garave “Kupa e Brezovicës 2022” dhe “Kampionati i Kosovës”, që kishte paraparë t’i organizonte në fundjavë.

Në FSK ankohen se shtigjet në qendrën më të madhe të skijimit në Kosovë, Brezovicë, nuk i plotësojnë kriteret për gara. Garat është dashur të organizohen në disiplinën e sllallomit dhe sllallomit të madh.