Sport

Blick: Ndeshje vëllazërore Zvicër – Kosovë

 

Duel vëllazëror e ka cilësuar gazeta e madhe zvicerane Blick, ndeshjen e futbollit mes Zvicrës dhe Kosovës. Miqësorja do të zhvillohet më 29 mars në Zuerich.

“Së pari në Wembley më pas dueli vëllazëror me Kosovën”, ka shkruar Blick.