Sport

Shpejtim Bajoku, boksieri më i mirë i vitit

 

Ashtu siç pritej, Shpejtim Bajoku është shpallur boksieri më i mirë i vitit 2021 në Kosovë.

Federata e Boksit e Kosovës të martën ka shpallur më të mirët e vitit të kaluar. Dhe çmimi kryesor i ka takuar Bajokut.