Sport

Tragjeditë e mëdha të stadiumeve të futbollit

 

Shtypja në të cilën vdiqën tetë tifozë dhe rreth 40 mbetën të lënduar në prag të ndeshjes mes Kamerunit dhe Komorosit, në kuadër të 1/8 së finales në Kupën e Afrikës në Yaounde, është tragjedia e fundit në një varg të gjatë tragjedish që kanë ndodhur në stadiumet e futbollit.

Më poshtë paraqesim disa prej tyre: