Sport

Daku i vendosur ta dëshmojë veten te Osijeku

 

Sulmuesi Mirlind Daku është duke u përgatitur intensivisht me skuadrën e Osijekut që të jetë i gatshëm për pjesën pranverore në kampionatin e Kroacisë. Për Dakun, së fundi është raportuar se mund të huazohet gjatë këtij muaji dhe se Osijeku tashmë ka marrë oferta nga Polonia, Austria e Hungaria për sulmuesin kosovar.

“Osijeku është në kërkim të një sulmuesi pasi Mirlind Daku me shumë gjasa do të shkojë në huazim. Edhe pse sulmuesi i ri ka bërë progres të konsiderueshëm qëkur është kthyer nga huazimi, trajneri Nenad Bjelica dëshiron t'i sigurojë atij më shumë minuta sesa mundet duke e huazuar. Interesimi për Dakun është më se i mjaftueshëm, sepse e duan disa klube nga Polonia, Austria dhe Hungaria”, ka shkruar “Glas Slavonije”.