Sport

Basketbollisti me një dorë vazhdon të inspirojë

 

Ndonjëherë basketbolli prodhon tregime aq bindëse, saqë të gjithë rrëmbehemi prej tyre. Megjithatë ky tregim është tejet inspirues. Ka të bëjë me sensacionin 18-vjeçar, Hansel Emmanuel Donato. I lindur në Kentucky të SHBA-së, basketbolli është pasion i përjetshëm i tij.

Donato ka një dorë, por për mijëra fansa në mbarë SHBA-në, që e kanë parë të luajë këtë edicion, ai është në fokus të brohoritjeve për shkak të aftësive të jashtëzakonshme sportive. Donato bën ngulitje të “egra”, bllokon gjuajtjet e kundërshtarëve, si dhe driblon mirë për t’i kaluar ata.